Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Specialistläkare/överläkare, kvinnosjukvården, Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vårt uppdrag är att ge länets befolkning gynekologisk och obstetrisk vård samt obstetrisk öppen- och slutenvård. Varje år hjälper vi ca 3000 barn till världen från vecka 28+0 och vi bedriver även en stor mottagnings- och operativ verksamhet inom obstetrik, benign gynekologi och gynekologisk onkologi och tumörkirurgi. Huvudsakligen är vi förlagda till Centralsjukhuset i Karlstad men det bedrivs även öppenvård på andra orter. Vi ingår i ett samarbete med Uppsala-Örebroregionen.

Kvinnosjukvården är en stolt HBTQ-certifierad verksamhet med ungefär 200 medarbetare från mer än 10 olika länder och här jobbar ca 35 läkare.

Vi fokuserar på patientsäkerhet, god arbetsmiljö, hälsosamma scheman, värdegrundsarbete och verksamhetsutveckling. Här får du ett arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Vi har samarbete med FOU-enheten, vi deltar i kliniska studier och vi undervisar läkarkandidater.

Beskrivning:
Vi söker specialist eller överläkare. Arbetets innehåll varierar beroende på kvalifikationer och inriktning sedan tidigare. I arbetet ingår jourtjänstgöring men det finns även möjlighet att diskutera enbart dagtjänstgöring om sökande endast är inriktad på mottagningsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad specialist inom obstetrik och gynekologi. För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta med olika yrkeskategorier. Du har god självkännedom och god förmåga att kommunicera med patienter och kollegor.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-10-13
Referensnummer:
Dnr RS/192087
Antal platser:
3
Kontaktperson:
Anna Hessel, verksamhetschef kvinnosjukvården
054-61 70 14
Maria Gröndahl, verksamhetschef
054-61 57 32
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster