Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterskor, sommarvikariat 2020, Torsby

Torsby
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i två områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin) och område slutenvård. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka.

Sjukhuset i Torsby är ett akutsjukhus med 3 vårdavdelningar samt en integrerad IVA/IMA. Sjukhuset är relativt litet, men med ett till ytan utbrett upptagningsområde och 110 km till Centralsjukhuset i Karlstad. Det innebär att sjukdomspanoramat är varierande och brett, och man får snabbt goda kunskaper i de vanligast förekommande sjukdomarnas diagnostik och behandling.


Se mer om sjukhuset i Torsby på: http://www.regionvarmland.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker sjuksköterskor för sommarvikariat, sommaren 2020 med goda möjligheter till fast anställning. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst och möjlighet till handledarstöd. En anställning hos oss är en bra start i din karriär som sjuksköterska.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller förväntas få din legitimation senast våren/sommaren 2020.
 

Kontakt
Britt-Louise Frykman
Telefon: 056047145

Facklig företrädare nås via vår växel 054615000

Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
18 februari 2020
Publicerad:
07 november 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192518
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
10
Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därfor alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Här kan du läs mer om våra sommarjobb
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster