Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Barnmorska, familjecentralen Filipstad

Filipstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Välkommen till barnmorskemottagningen på familjecentralen i Filipstad.
En av våra barnmorskor övergår till annan tjänst och vi söker nu en ny barnmorska. Anställningen är inom verksamhetsområde öppenvård, barn och unga med placering på familjecentralen i Filipstad. Familjecentralen ligger i samma hus som vårdcentralen Filipstad. Här arbetar du tillsammans med barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, förskollärare, kuratorer och läkare. På Familjecentralen arbetar vi med ett SKL-projekt, "Ökad tillgänglighet i barnhälsovården". Barnmorska, BVC-sjuksköterska och socialpedagog arbetar i team med familjen i centrum. Vi gör gemensamma hembesök, ett under graviditeten och ett när barnet är fött. Barnmorskans roll är att stärka vårdkedjan, förbereda föräldrarna inför föräldraskapet samt en tidig uppföljning av kvinnans hälsa efter förlossningen. Låter inte det här intressant?

Arbetsbeskrivning

DITT JOBB ÄR VIKTIGT
Arbetsuppgifterna består av planerad mottagning med bland annat hälsoövervakning av gravida, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovsscreening och ungdomsmottagning. Utåtriktad verksamhet såsom föräldrautbildning, sex- och samlevnadsinformation i skolan samt arbete med SKL-projektet "Ökad tillgänglighet inom barnhälsovården".

DET HÄR ÄR VI
Du kommer att ingå i en grupp med erfarna barnmorskor och du kommer att få arbeta i samverkan med positiva och kunniga kollegor som har ett stort engagemang för befolkningen som kommer till oss.
Du får introduktion på arbetsplatsen och relevant fortbildning samt yrkesträffar som tillhandahålls regelbundet.
Du erbjuds även ett friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

DET HÄR ÄR DU
Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.
Tidigare erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning och ungdomsmottagning är önskvärt, men inte ett krav. Vi söker dig som är positiv, flexibel och engagerad. Vi vill att du bidrar med arbetsglädje och tar ansvar för såväl patienter som för kolleger och verksamhet. Arbetet är självständigt, men nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Katarina Grässjö
, Enhetschef
Telefon: 055086326

Facklig företrädare nås via växeln 054615000

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
25 november 2019
Publicerad:
21 november 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192537
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster