Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjukhusfysiker, Centralsjukhuset, Karlstad

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Sjukhusfysikersektionen utgör ett expertstöd till de kliniska verksamheterna nuklearmedicin, diagnostisk radiologi, folktandvården samt strålbehandlingsenheten. Sektionen tillhör organisatoriskt onkologikliniken vid Centralsjukhuset i Karlstad och har idag sex heltidsanställda sjukhusfysiker och en heltidsanställd acceleratoringenjör. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö med erfarna medarbetare och modern utrustning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vikarie som kommer att arbeta inom strålbehandling där dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att hjälpa till vid kvalitetssäkring av utrustningar och metoder samt medverka i det dagliga kliniska arbetet. Vi erbjuder våra patienter avancerad strålbehandling genom teknikerna VMAT, andningsstyrd strålbehandling samt stereotaktisk strålbehandling med 4DCT. Strålbehandlingsenheten har två acceleratorer och en CT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker, gärna med klinisk erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och ansvarstagande samt gillar att arbeta i team. Du skall kunna utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Kontakt
Marinette Moberg
, Verksamhetschef
Telefon: 054616093
Hans-Olov Rosenbrand
, Sektionsledare sjukhusfysik
Telefon: 054615092
Kerstin Danielsson
, HR-konsult
Telefon: 054614217

Felaktigt telefonnummer på Marinette Moberg i kontaktpersoner, 054-615012

Facklig företrädare

Linda Arvidsson, SACO, tfn 054-61 54 92

Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
03 januari 2020
Publicerad:
02 december 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192750
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Du har stora möjligheter till ett rikare liv i Värmland. Som ny medarbetare hos oss har du ett utmanande och utvecklande arbete att se fram emot.

Du har också Värmlands alla rikedomar runt hörnet: natur, kultur och en bra livsmiljö. Dessutom blir vi rikare på kunskap, engagemang och kompetens,tack vare dig.

Region Värmland arbetar med hälso- och sjukvård samt tandvård.

För mer information: http://www.regionvarmland.se/jobb

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster