Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, infektionsmottagningen

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Välkommen till Infektionsmottagningen.Vi är ett härligt gäng som är i behov av ytterligare en medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Våra arbetstider är dagtid måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning

Till oss kommer patienter med kroniska och akuta infektioner samt patienter med primär immunbrist. Vi har också en resemedicinsk mottagning. Här bedrivs planerade mottagningar, dagvård samt egen jourmottagning. Som sjuksköterska på infektionsmottagningen erbjuds du ett stimulerande och självständigt arbete med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. I arbetet ingår telefonrådgivning, dagvård, assistera vid läkarmottagning, egen mottagning samt administrativt arbete som till exempel att kalla patienter från väntelista.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska, som vill ha ett varierande, självständigt arbete, som ser ansvarstagande och utveckling som en naturligt del i yrkesutvecklingen. Tidigare erfarenhet inom Infektionssjukvård, mottagningsarbete eller dagvård är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har god godsamarbetsförmåga men arbetet förutsätter också att du kan arbeta självständigt. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten först och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.

Kontakt
Maritha Andersson
, Tf avdelningschef
Telefon: 054615408

Felaktigt telefonnummer på Maritha i kontaktpersoner, rätt ska vara 054-615132

Facklig företrädare Leif Högbreg, tfn 054-615191

Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
22 december 2019
Publicerad:
02 december 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192753
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster