Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Logga in på vår ansökningswebb för att se de ansökningar du har skickat till oss.

Vårdadministratör, vårdcentralen Skåre

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

På ett bekvämt cykelavstånd, utefter Klarälvens strand cirka 7 km från Karlstad ligger Skåre vårdcentral. Vi har cirka 8900 listade patienter som mestadels bor i villa. Vi har en stor andel barnfamiljer i vårt upptagningsområde. På Skåre vårdcentral arbetare vi i team : läkare, distriktsköterska och vårdadministratör. Vi har stort fokus på förbättringsarbeten där alla yrkeskategorier deltar aktivt. Vi erbjuder möjlighet till flexibla löningar gällande arbetstider och en god arbetsmiljö på en väl fungerande vårdcentral. På vår mottagning finns ett glatt gäng, vi har lätt till skratt och tar hand om varandra. Vi erbjuder dig en trevlig, varm vårdcentral där vi arbetar tillsammans och ställer upp för varandra.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med normalt förekommande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare i primärvård, så som journaldokumentation, receptionsarbete, webbredaktör samt andra administrativa arbetsuppgifter. Du har ansvar för teamets väntelistor. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en läkarsekreterarutbildning eller examen som medicinsk sekreterare. Goda datakunskaper och erfarenhet av arbete Cosmic är meriterande.
Vi lägger stort vikt på samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet och vill att du har ett serviceinriktat arbetssätt gentemot patienter samt ser positivt på utvecklingsarbete.

Kontakt
Maria Röhr
, Enhetschef
Telefon: 054617558

Facklig företrädare Vision, tfn 054-61 65 15

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
29 februari 2020
Publicerad:
14 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200122
Löneform:
Individuell lönestättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster