Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Logga in på vår ansökningswebb för att se de ansökningar du har skickat till oss.

Distriktsläkare, vårdcentralen Rud

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Vårdcentralen Rud - vi söker läkare. Välkommen till oss!
Vårdcentralen är alldeles lagom stor med ca 8 700 listade patienter. Tre vårdboende som en Silviautbildad demensläkare har ansvar för. Familjecentral ligger i samma hus.

 

Arbetsbeskrivning

Här finns erfaren, kompetent vårdpersonal som har egna mottagningar så som sköterskeledd infektionsmottagning, hypertoni, astma-KOL samt diabetesmottagning. Vi har samtalsmottagning, rehabiliteringskoordinator, fysioterapeut och fotvård. Duktiga vårdadministratörer som fungerar som "spindeln i nätet" på enheten.
Vi arbetar i team runt våra patienter. Teamen består av läkare, sköterska, undersköterska, vårdadministratör och kurator.
Du kommer att bli en del i ett glatt team med positiv syn på samarbete och nytänkande.

Vi arbetar med fokus på kvalitet vad gäller exempelvis rätt läkemedelsförskrivning, sjukskrivningar och mål/uppföljning av diabetespatienter och fortsätter i samma anda och hoppas att du vill vara med och bidra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och som brinner för att utveckla primärvården så att vi kan möta framtidens patienter. Du trivs med att arbeta i team runt patienten, delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina arbetskamrater och tar gärna del av de andras. Du är positiv och lösningsfokuserad. Du kommer att arbeta med både planerade mottagningar och jourbesök samt handleda AT och ST läkare. Är du intresserad av SÄBO, BVC, eller MVC uppdrag så diskuterar vi gärna det.

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer eller för att komma och hälsa på oss som jobbar här.

Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontakt
Ann-Kristin Duvevik
, Enhetschef
Telefon: 055341923

Facklig företrädare Värmlands Läkarförening, nås via växeln 054-61 50 00

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent eller enligt önskemål
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
29 februari 2020
Publicerad:
14 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200124
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
2
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster