Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Logga in på vår ansökningswebb för att se de ansökningar du har skickat till oss.

Servicemedarbetare, serviceenheten, vårdcentralen Årjäng

Årjäng
Regionservice

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Som servicemedarbetare är du en del av Regionservice. Regionservice uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster. Vi befinner oss just nu i ett läge där vi i nära samarbete med vården håller på att utveckla vårt serviceutbud. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras med en hög kvalitet.

 

Arbetsbeskrivning

Din största arbetsuppgift kommer att vara inom lokalvård, vilket är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler. Inom ramen för vår verksamhet förekommer även arbetsuppgifter som innefattar vaktmästerisysslor. Vi söker dig som i första hand vill arbeta inom lokalvård. Körning med skurmaskin och storstädsmaskiner ingår i tjänsten. Arbetet innebär dagtjänstgöring måndag-fredag.

Kvalifikationer

Du är en positiv person som gillar att vara i en miljö bland människor och mycket liv och rörelse. Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor. Du är flexibel och stimuleras av att ge bra service. Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter. Du har goda datakunskaper, har prioriteringsförmåga samt tycker om både att arbeta i grupp och självständigt. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Har du kompetens inom lokalvård och/eller serviceyrken är det meriterande. Du skall ha gymnasieutbildning och körkort är ett krav.

Kontakt
Mikael Nordén
, Enhetschef
Telefon: 053381020

Facklig företrädare Kommunal nås via växeln 054-61 50 00

Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Deltid 75 procent
Tillträde:
Tillträde mars-april 2020 enligt överenskommelse
Ansök senast:
24 februari 2020
Publicerad:
14 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200309
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Ja
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Deltid 75 %, vikariat 6-12 månader

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster