Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Logga in på vår ansökningswebb för att se de ansökningar du har skickat till oss.

Trafikoperatörer, Servicetrafiken, sommarvikariat 2020

Munkfors
Kollektivtrafik

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Hållbarhet är mer än ett modeord för oss - varje dag hjälper våra trafikoperatörer Servicetrafikens kunder så de kan resa till en vän, sitt arbete eller på ett vårdbesök på ett tryggt och säkert sätt. Vårt uppdrag är att boka och samordna resan så att den för samhället blir så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. Hos oss gör du skillnad för individ, samhälle och miljö.

Vi har öppet varje dag året runt och söker nu sommarvikarier främst till trafikcentralen i Munkfors, men eventuellt någon eller några tjänster till Karlstad då vi även har verksamhet på Centralsjukhuset.

Är hållbarhet viktigt för dig? Då har vi sommarjobbet!

Arbetsbeskrivning

Du har kontakt med våra kunder via telefon och bokar under tiden in lämpligt färdsätt i vårt bokningssystem. Upplärningen är betald och sker på plats i Munkfors under 6 veckor med start i april. Sommarschemat innefattar både kvällar och helger och rullar på heltid från vecka 25 till och med vecka 33.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt datavana. I vår kundgrupp finns äldre och funktionshindrade så du behöver ha ett genuint intresse för service och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar med kundservice i realtid vilket gör att du behöver kunna jobba snabbt och effektivt men ändå vara noggrann.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Kontakt
Marit Olsson
, Vision
Telefon: 0104848119

Personalsamordnare IngMarie Lindqvist, tfn 0104848215

Anställningsform:
Säsongsanställning
Omfattning:
Heltid Timtid
Tillträde:
Tillträde: vecka 25 - 33 samt utbildningstid under våren
Ansök senast:
01 mars 2020
Publicerad:
16 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200340
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
6
Övrigt

Omfattning: Heltid - dagtid, kvällar och helger, timlön.

 

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster