Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Kurator, kvinnosjukvården, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Verksamhetsområde kvinnosjukvård har uppdraget att erbjuda länets befolkning obstetrisk vård, gynekologisk öppen- och slutenvård. Verksamheten innehåller bland annat förlossningsavdelning, specialistmödravård, ultraljudsmottagning, eftervårdsmottagning samt slutenvårdsavdelning på centralsjukhuset i Karlstad. Vi eftersträvar snabb hantering och god tillgänglighet.

Beskrivning:
Hos oss får du ett omväxlande jobb där du träffar kvinnor i olika skeden i livet. Som kurator hos oss utför du psykosocialt behandlingsarbete inom obstetrik och gynekologi och vi har både akut och planerat arbete. En stor del av arbetsuppgifterna består av konsultation, rådgivning och samverkan med andra professioner.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med godkänd socionomexamen och det är önskvärt att du har en grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 samt att du har erfarenhet av behandlingsarbete och gruppverksamhet. Du är lösningsfokuserad och har ett empatiskt förhållningssätt och kan arbeta i team. Eftersom vår verksamhet utvecklas bör du vara intresserad av att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete.

Vi arbetar med urval under ansökningstiden vilket kan komma att innebära att tillsättning sker innan ansökningstiden löpt ut.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Tidsbegränsad anställning ett år med möjlighet till förlängning.

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-06-01
Referensnummer:
Dnr RS/191359
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Christina Emilsson, avdelningschef
054-61 51 28
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-05-14
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster