Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykolog, psykologenheten, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Just nu söker vi legitimerad psykolog till psykologenheten med uppdrag på barn och ungdomsmedicinska kliniken. På psykologenheten arbetar för närvarande 13 psykologer och hos oss har du möjlighet till kollegialt närverk och spännande karriärvägar som psykolog. Verksamhetsområdet barn och ungdomsmedicin är en specialistresurs inom hälso- och sjukvården i Värmland där barn och ungdomar, upp till 18 år, med barnmedicinska, kirurgiska och ortopediska problem tas om hand.

Beskrivning:
Barn och ungdomsmedicins verksamheter bedrivs både på Centralsjukhuset och på mottagningar i länet. Psykologuppdraget innefattar huvudsakligen verksamheterna på Centralsjukhuset. Uppdraget innebär varierade arbetsuppgifter så som utredning, bedömning, behandling, rådgivning, teamarbete och konsultation till andra yrkesgrupper. För de stora diagnosgrupperna finns specialiserade tvärprofessionella team så som till exempel allergi, diabetes, neonatologi, neurologi, kardiologi, obecitas och onkologi och i dessa team ingår psykolog. I teamen aktualiseras patientbehoven och utifrån det planeras insatser. Tre psykologer har uppdrag på kliniken i varierande omfattning.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad psykolog. Vi lägger stor vikt vid att du har ett intresse för att fördjupa dig inom området pediatrisk psykologi. Meriterande är erfarenhet av psykologisk utredning och behandling av barn, unga och deras familjer, gärna specialistkompetens, klinisk barn och ungdom eller neuropsykologi. Att samarbeta med andra psykologer och andra professioner är centralt i arbetet varför en god samarbetsförmåga en egenskap vi värderar.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 1 september 2019 eller enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden
Ansök senast:
2019-07-18
Referensnummer:
Dnr RS/191784
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Susanna Wennerfeldt, tf enhetschef
054-61 82 02
Ulrika Sharifi, psykolog i verksamheten, via växeln
054-61 50 00
Facklig företrädare:
Petter Tunlind, Sveriges psykologförbund, via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster