Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Fysioterapeut, barn- och ungdomshabiliteringen, Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Barn och ungdomshabiliteringen är en länsövergripande specialistresurs för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Målgrupp är barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neurologiskt betingad rörelsefunktionsnedsättning, många har även neuropsykiatriska tillstånd.

På barn- och ungdomshabiliteringen arbetar vi familjeorienterat med barnets behov i centrum för att skräddarsy insatserna. Vi jobbar i tvärprofessionella team, här får du ett varierat arbete med engagerade kollegor samt stor möjlighet att utveckla arbetet. Den största arbetsplatsen är förlagd till Karlstad, men vi har även kontor i Arvika, Kristinehamn, och Torsby.

Sjukgymnastens/fysioterapeutens arbetsuppgifter i teamet: Bedömning och behandling av barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Utprovning och uppföljning av hjälpmedel. Konsultation till personer i barnet/ungdomens närmiljö.

Du får

• Arbeta i tvärprofessionella team utifrån en helhetssyn på insatser riktade till barn/ungdomar med funktionsnedsättning.

• Möjligheter att påverka såväl verksamhetens som den egna professionens innehåll och utveckling.

• Goda möjligheter till kompetensutveckling internt och externt både yrkesspecifikt och habiliteringsövergripande.

• Mentorstöd

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenheter inom habilitering är meriterande. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och är intresserad av utvecklingsarbete utifrån din profession. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras, leasingbil finns.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat t o m 2020-12-31

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-09-29
Referensnummer:
Dnr RS/192081
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Elisabet Vernhardsdottir, enhetschef
054-61 85 43
Cecilia Johansson, fysioterapeut
054-61 85 51
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning vid Barn- och ungdomshabilitering ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder." Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster