Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Avdelningschefer, kvinnosjukvården, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Kvinnosjukvården är en stolt HBTQ-certifierad verksamhet med ungefär 200 medarbetare och är uppdelad i förlossning, gynekologisk mottagning och obstetrisk öppenvård samt avdelning 14 som i sin tur är uppdelad i två enheter, gynekologi och obstetrik (BB/förvård).

Beskrivning:
Vi söker två avdelningschefer till avdelning 14 med inriktning mot respektive specialitet, en för gynekologi och en för obstetrik. Varje chef har ansvar för 35-40 medarbetare.

Som chef för avdelning 14/gyn har ansvar du för gynekologisk slutenvård samt del av gynekologisk mottagningsverksamhet. Samarbete med övrig gynekologisk öppenvårdsverksamhet ingår.

Som chef på avdelning 14/BB ansvarar du för obstetrisk för- och eftervård. Här sker samarbete med förlossning, obstetrisk öppenvård och neonatalavdelning.

Personalansvaret omfattar arbete med avdelningens kompetensförsörjning, arbetsmiljöfrågor och resursplanering men också säkerställa att medarbetarna får och tar ansvar för att utföra sitt arbete på ett bra sätt. Som avdelningschef ansvarar du tillsammans med verksamhetschef för avdelningens ekonomiska resultat. Förändringsarbete sker ständigt och för att verksamheten ska kunna fortsätta utvecklas är det viktigt att ledningsgruppen samarbetar väl. Vi vill därför att du som söker är bra på samarbete och att du bidrar till utvecklingen. Detta gäller även ute i organisationen och gentemot medarbetare. Du ingår i verksamhetschefens ledningsgrupp som består av dina avdelningschefskollegor, läkarchef, chefssekreterare och verksamhetsutvecklare.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag eller ledningsuppdrag, helst inom hälso- och sjukvården.

Du har goda ledaregenskaper och förmåga att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Det är mycket viktigt att du tycker om att samarbeta men du behöver också kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som lyhördhet, samarbetsförmåga och drivande.

Chefsuppdraget är tidsbegränsat i 4 år med grundtjänst tillsvidareanställning i Region Värmland.

Specificera vilken/vilka av tjänsterna du är intresserad av.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Intervjuer sker löpande
Ansök senast:
2019-07-31
Referensnummer:
Dnr RS/191590
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Maria Gröndahl, tf verksamhetschef
054-61 57 32
Susanne Ögren, avdelningschef obstetrisk öppenvård
054-61 53 67
Christina Emilsson, avdelningschef gynekologisk öppenvårdsmottagning
054-61 51 28
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växel
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-06-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster