Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Fysioterapeut, ortopedkliniken, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Verksamheten ortopedi Arvika och Karlstad ingår i område slutenvård med upptagningsområde för hela Värmland. Vi behöver nu stärka upp med ytterligare medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter till kompetensutveckling.

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och söker nya utmaningar? Välkommen till oss på ortopeden på Centralsjukhuset Karlstad!

Beskrivning:
Inom ortopeden arbetar vi med både akut och planerad ortopedi med upptagningsområde för hela Värmland. Vi har ett teamarbete med många professioner involverade i den dagliga verksamheten för att hjälpa varje patient att återfå sin tidigare förmåga i stor utsträckning som möjligt. Rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset i Karlstad och ortopedkliniken i Karlstad bedriver nu ett projekt där arbetsterapeuter och fysioterapeuter blir anställda direkt under verksamhetsområdet ortopedkliniken.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med kompetens och intresse för rehabilitering inom akutsjukvård. Erfarenhet inom ortopedi är meriterande. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls denna titulatur vid anställningen.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. tidsbegränsning:

Tillträde enligt överenskommelse

Ansök senast:
2019-09-25
Referensnummer:
Dnr RS/192078
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Marie Linton, avdelningschef avdelning 3 och 4
054-61 40 91
Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, via växeln
054-61 58 50
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster