Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Barnsjuksköterska/sjuksköterska/barnmorska, barn- och ungdomsmedicin

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Avdelning 11 är en neonatalavdelning med intensivvård och lättvård. Vi arbetar med individanpassad neonatalvård och utgår ifrån att föräldrarna är barnets viktigaste omvårdnadsgivare.

Beskrivning:
Du kommer att ingå i det dagliga sjuksköterskearbetet och vara en del i både lätt- och intensivvården.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är barnsjuksköterska, legitimerad sjuksköterska eller barnmorska med stort intresse för neonatalsjukvård. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterande. Du är glad och positiv, kan arbeta självständigt, är ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Då det i arbetet ingår akut och intensivsjukvård är det av stor vikt att du kan hantera den stress som det kan medföra. Önskvärt med minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. I tjänsten ingår arbete både dag och natt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-08-30
Referensnummer:
Dnr RS/191912
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Elisabeth Myrén, avdelningschef avdelning 11
054-61 44 22
Facklig företrädare:
Emma Eklund, Vårdförbundet, via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning till barn- och ungdomsmedicin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-08-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster