Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

PTP-psykolog, psykologenheten, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Välkommen att söka PTP hos oss! Just nu söker vi PTP-psykolog till psykologenheten med uppdrag på barn och ungdomsmedicin. Vi erbjuder erfarna handledare och kvalitetssäkrade PTP-tjänster med start i september 2019. Hos oss har du möjlighet att ta del av ett gediget PTP-program, kollegialt nätverk och möjligheter till spännande karriärvägar som psykolog! Via PTP-programmet erbjuds du internutbildning med fokus på att ge dig trygghet i din yrkesroll som psykolog.

Om arbetsplatsen: I psykologenheten arbetar för närvarande 13 legitimerade psykologer som tillsammans skapar bredd och djup i det psykologiska perspektivet. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda psykologisk bedömning, utredning, behandling och rehabilitering. Vi har uppdrag i verksamheter som vänder sig till målgrupperna (vuxna); stressrelaterad ohälsa, smärta, onkologi, neurologiska sjukdomar och neurologisk rehabilitering samt medverkar vi i team som genomför försäkringsmedicinska utredningar. Vi finns även i verksamheter som riktar sig mot barn och ungdomar, dessa är barn- och ungdomsmedicin samt folktandvårdens specialistklinik för barn- och ungdomstandvård. Barn- och ungdomsmedicin innefattar åldersgruppen 0–18 år med somatiska sjukdomar och tillstånd. Verksamheten innefattar både öppen- och slutenvårdsinsatser.

Beskrivning:
Som PTP- psykolog i psykologenheten kommer du att arbeta med målgruppen inom barn- och ungdomsmedicin. I uppdraget finns möjlighet till varierade arbetsuppgifter till exempel bedömning, utredning, behandling, rehabilitering och kollegialt utbyte samt handledning av erfaren legitimerad psykolog. Psykologerna inom barn och ungdomsmedicin arbetar som en integrerad del av den barnmedicinska vården. De bidrar med psykologisk bedömning, utredning och behandling för klinikens patienter. Uppdraget inbegriper att arbeta med införståddhet och medverkan i den egna vården, beteendeförändringar, psykiskt mående kopplat till sjukdomstillstånd, utredning och kartläggning av utveckling och funktionshinder, bland annat av extremt prematurt födda barn. Arbetet bedrivs i specialiserade team utifrån de stora diagnosgrupperna. Psykologen arbetar även med konsulterande insatser till personal samt riktat stöd till patienter. Tre psykologer har uppdrag på kliniken i varierande omfattning.

Kvalifikationer:
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde september 2019 eller enligt överenskommelse
Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-07-18
Referensnummer:
Dnr RS/191785
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Susanna Wennerfeldt, tf enhetschef
054-61 82 02
Facklig företrädare:
Petter Tunlind, Sveriges psykologförbund, via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster