Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterskor, akutmottagningen, Torsby

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Akutmottagningen vid sjukhuset i Torsby har dygnet runt verksamhet med omhändertagande av patienter med akuta sjukdomar oavsett tillstånd.

Beskrivning:
Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med i vårt team på akutmottagningen i Torsby och vidareutveckla akutsjukvården i Torsby. Möjlighet finns till mixtjänst med vårdavdelning.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeutbildning samt ett års erfarenhet som sjuksköterska. Goda kunskaper i akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Mixschema dag, kväll och natt

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-08-04
Referensnummer:
Dnr RS/191786
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Anna Lagerkvist, avdelningschef
0560-472 15
Facklig företrädare:
Åsa Walfridsson Frykestam, Vårdförbundet
0560-470 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster