Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Verkstaden

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vårdcentralen Verkstaden är en av våra största vårdcentraler med cirka 19 500 listade patienter. Här finns läkar-, sjuksköterske- och samtalsmottagning. Fotvården tillhör vårdcentralen, men är lokaliserad på Arvika sjukhus.

Beskrivning:
Vi söker nu en fotvårdsterapeut för att arbeta med medicinsk fotvård för diabetiker.

Du kommer att ingå i ett team kring patienten tillsammans med läkare och diabetessköterska på vårdcentralen. Du ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Arbetet är självständigt och du utför regelbunden fotstatus, riskindelar enligt riktlinjer, ger egenvård, omvårdnadsbehandling och fotsjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med adekvat medicinsk fotvårdsutbildning inklusive diabetesutbildning samt undersköterskeutbildning. Datavana är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-08-11
Referensnummer:
Dnr RS/191805
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lena Andersson, enhetschef
070-256 98 80
Pia Winsten, biträdande enhetschef
076-148 41 26
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster