Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterskor, kirurgkliniken avdelning 15, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

På kirurgkliniken tar vi hand om patienter med kirurgiska sjukdomar, både akuta och kroniska. I vårt uppdrag ingår ansvarar för urologi, kärlkirurgi, avancerad tumörteknik, halskirurgi, plastkirurgi, barnkirurgi och stort trauma. Vår personal består bland annat av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Du hittar oss på Centralsjukhuset i Karlstad. Vi genomför både planerade och akuta operationer dygnet och året runt. Vi tar emot många studenter och är stolta över utvärderingarna som visar på att vi är en bra klinik att praktisera på.

Beskrivning:
Avdelning 15 är till för patienter med urologiska sjukdomar, men vi har även hand om allmänkirurgi, endokrin och patienter som har genomgått medicinsk bröstkirurgi. För att ge så bra vård som möjligt arbetar vi med patientnärmre vård som är ett välfungerande och strukturerat arbetssätt, som förutsätter ett nära teamarbete mellan alla yrkeskategorier. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för medicinhantering, rondarbete, omvårdnadsarbete och diverse medicinska tekniska moment som är vanliga på en kirurgavdelning. Eftersom vi bedriver vård dygnet runt är det viktigt att du kan arbeta både dag, kväll och natt.

Kvalifikationer:
För att trivas hos oss är det bra om du tycker du om att arbeta i team men ändå kunna ta självständiga beslut. Om du är eftertänksam, reflekterande och nytänkande tycker vi det är väldigt bra. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk vård men det är inget krav. Det viktigaste är att vi trivs ihop.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-07-25
Referensnummer:
Dnr RS/191780
Antal platser:
3
Kontaktperson:
Maria Eriksson, avdelningschef avd 15
054-61 70 45
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster