Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Kurator, habiliteringen, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Från och med januari 2018 har barn- och ungdomshabiliteringen och vuxenhabiliteringen samlats i det gemensamma verksamhetsområdet habiliteringen. Verksamheten är en länsövergripande specialistresurs för habilitering av barn, ungdomar och vuxna. Inom habiliteringen finns cirka 80 medarbetare.

Vuxenhabiliteringen i Värmland är en länsövergripande verksamhet där personalen består av olika professioner som kuratorer, psykologer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, habiliteringsassistent, arbetsterapeuter, logopeder, dietist och läkare. Verksamheten ska genom habiliteringsinsatser tillgodose behov hos vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumstillstånd, förvärvad hjärnskada som medfört betydande kognitiv funktionsnedsättning samt till vuxna med rörelsenedsättning efter skada eller sjukdom i tidig ålder.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.regionvarmland.se/vuxenhabilitering

Beskrivning:
Vi söker nu en kurator till vuxenhabiliteringen. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i nära samarbete med andra yrkesprofessioner i teamet. Arbetet medför många olika samarbetskontakter med andra myndigheter och verksamheter. Våra insatser riktar sig såväl till personer i målgruppen som till närstående, företrädare och personal. Insatserna består av utrednings- och behandlingsarbete, stöd, information, rådgivning och konsultation. Arbetet bedrivs både i våra egna lokaler och i personernas närmiljö.

Du ingår, tillsammans med verksamhetens övriga kuratorer, i en yrkesgrupp där gemensamma frågor diskuteras. Du ges möjligheter att påverka såväl verksamhetens som den egna professionens innehåll och utveckling. Nya medarbetare erbjuds mentorsstöd. Arbetet på vuxenhabiliteringen ger goda möjligheter till yrkesmässig fortbildning samt intern kompetensutveckling.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är socionom, gärna med vidareutbildning. Kompetens och erfarenhet inom habiliteringens målgrupper samt arbete inom habilitering och psykiatri är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där såväl förmågan att bedriva självständigt arbete som att samverka med andra är viktig.

Körkort är önskvärt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-07-25
Referensnummer:
Dnr RS/191806
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Åsa Karlsson, enhetschef vuxenhabiliteringen
054-61 41 27
Susanne Lindell, enhetschef vuxenhabiliteringen
054- 61 40 92
Facklig företrädare:
Jenny Belenos, SSR
054-61 71 75
Övrigt:
Inför anställning vid habiliteringen ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder." Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster