Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin Kristinehamnsområdet

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kristinehamnsområdet har ca 15 medarbetare. Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom transfusionsmedicin bedrivs plasma- och blodtappning med tillhörande komponentberedning.

Beskrivning:
Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom klinisk kemi. I analysarbetet är kvalitet och flödesarbete en viktig del. Vi är en liten arbetsplats där vi jobbar nära vårdcentralen. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar och provtagning. Du ska tycka om att ha många bollar i luften! Du kommer att ha instrumentansvar och följa hela kedjan vid kontrollhantering, ända från uppkörning till uppföljning. Placeringsort Filipstad.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Stor vikt vid personliga egenskaper som serviceinriktad, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater. B-körkort önskvärt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 2019-08-01 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-06-27
Referensnummer:
Dnr RS/191591
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Maria Löf, enhetschef
Facklig företrädare:
Ingela Kjernsby, Vårdförbundet
0550-862 70
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-06-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster