Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, ambulanssjukvården Filipstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Ambulanssjukvården i Värmland är en länsövergripande verksamhet som finns på tolv orter.

Nu söker vi en ny medarbetare till ambulansstationen i Filipstad. Stationen består av 22 medarbetare och utför ca 3500 uppdrag/år. I ambulanssjukvården utmanas vi av det akuta omhändertagandet av kritiskt skadade och svårt sjuka patienter i olika miljöer. Genom samverkan och insatser på plats styr vi de mindre akuta patienterna till rätt vårdnivå. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, utmanande ar-betsuppgifter, kontinuerlig fortbildning och en individuellt anpassad inskolning.

Beskrivning:
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års klinisk erfarenhet från akutmedicinsk eller akutkirurgisk verksamhet. Specialistutbildning inom ambulanssjukvård är meriterande och ett krav för tillsvidaretjänst. Vi värdesätter tidigare ambulanserfarenhet.

Det är krav att du har B-körkort och minst 3 års körvana. Innan eventuell anställning ska du göra vissa arbetstester och genomgå en godkänd hälsokontroll. Testerna och hälsokontrollen sker i landstingets regi. Landstinget i Värmland arbetar för en drogfri arbetsmiljö och därför bland annat tillämpas obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Förutom dina formella kunskaper och meriter lägger vi stor vikt på personlig lämplighet, vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och skapa ett positivt arbetsklimat. Ditt arbetsätt präglas av att ha patienten och patientsäkerhet i fokus, utifrån ett etiskt förhållningssätt har du ett gott bemötande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Tjänsten omfattar mixtjänst med dag- och natttjänstgöring

Tillträde:
Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-03-03
Referensnummer:
Dnr RS/190412
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Peter Nordin, ambulanschef
0590-188 26
Facklig företrädare:
Frida Myringby, Vårdförbundet
0590-188 91
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster