Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Barnmorska, STI-mottagningen, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

STI-mottagningen som är HBTQ-certifierad, är länets specialistmottagning för sexuellt överförbara sjukdomar och finns på Centralsjukhuset i Karlstad. Här arbetar läkare, barnmorska, sjuksköterskor och kurator.

Beskrivning:
Vi söker en barnmorska till hudsjukvården i Värmland med placering på STI-mottagningen. Du som barnmorska är en viktig resurs på STI- mottagningen. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i nära samarbete med andra yrkesprofessioner. Arbetsuppgifterna består bland annat av provtagning, preventivmedelsrådgivning, smittspårning och preventivt arbete i STI-frågor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och har några års erfarenhet, ett plus om du har erfarenhet av smittspårning men inget krav. Du står för en öppen människosyn, är driven och intresserad av att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi värdesätter hög social kompetens och ett gott bemötande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

50%

Tillträde:
Tillträde 1 oktober 2019 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-05-05
Referensnummer:
Dnr RS/191112
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Sophia Edelbring Sjödin, avdelningschef
054-61 59 17
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-15
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster