Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Distriktsläkare, vårdcentralen Torsby

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vårdcentralerna är i ett utvecklingsskede där vi utvecklar nya arbetssätt för att skapa en behovsstyrd, patientsäker och jämlik vård.

Beskrivning:
Då en av våra distriktsläkare har gått i pension, kommer du att få överta en lista med välreglerade patienter. I arbetsuppgifterna ingår akut och planerad mottagningsverksamhet på vårdcentralen. Det finns även möjlighet till mottagningsverksamhet på särskilt boende, barnmorskemottagning, ungdomsmottagning och barnavårdscentral.

Kvalifikationer:
Specialist i allmänmedicin. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, kreativitet, engagemang och flexibilitet. Vi ser gärna att du är intresserad av att handleda.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-04-21
Referensnummer:
Dnr RS/190411
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Isabel Lindgren, enhetschef
054-61 41 12
Facklig företrädare:
Anders Holm, Läkarföreningen
070-364 31 95
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster