Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Servicemedarbetare, serviceenheten, sjukhuset i Torsby

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Vi söker en medarbetare till serviceenheten i Torsby med huvudfokus på städ.

Är du en förändringsmedarbetare med drivkraft? I så fall har vi utmaningen för dig.

Rätt kompetens på rätt plats i syfte att: - skapa förutsättningar för att erbjuda vård av bästa kvalitet - att tid till vård frigörs - att kvalitén ökar - arbetsmiljön förbättras

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, datakunskaper, körkort behörighet B. Har du städutbildning är det också en fördel.

Du är en person som gillar att vara i en miljö bland människor och mycket liv och rörelse. Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor. Du är flexibel, stresstålig och tycker att service är viktigt. Du är bra på att lösa problem, har prioriteringsförmåga samt tycker om både att arbeta i grupp och självständigt. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har även god samarbets- och kommunikationsförmåga då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-24
Referensnummer:
Dnr RS/190097
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anders Le Roux Svalberg, enhetschef
 
0560-472 03
 
Facklig företrädare:
Kommunal, via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster