Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, uppvakningsavdelningen, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av anestesi-operation-intensivvårdskliniken. Avdelningen bedriver pre- och postoperativ vård dygnet runt, året runt. Vi som arbetar på avdelningen är sjuksköterskor och undersköterskor, totalt ca 40 medarbetare. Vi har tätt samarbete med anestesiläkare samt operationsavdelningen.

Vi söker en sjuksköterska som vill vara med att utveckla och förbättra operations- och uppvakningsverksamheten i Karlstad.

Beskrivning:
På UVA vårdas patienter som genomgått operationer eller undersökningar/behandlingar som kräver anestesi.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av postoperativ vård, intensivvård eller operation/anestesi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Mixtjänst

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-02-25
Referensnummer:
Dnr RS/190410
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Emma Eriksson, avdelningschef
054-19 14 24
Facklig företrädare:
Susie Andersson, Vårdförbundet, nås via växeln
054-61 50 00
Anna Högberg, Vårdförbundet, nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster