Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Biomedicinsk analytiker, klinisk patologi, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Klinisk patologi är en ackrediterad verksamhet där huvuduppgiften är att omhänderta cell- och vävnadsprover, ställa diagnos och ge rekommendation om behandling. Klinisk patologi är en viktig del i vårdprocesserna för cancerdiagnostik. Vi är idag 40 medarbetare som utför cirka 22 000 PAD (patologisk anatomisk diagnostik), cirka 24 000 cellprover från cervix och cirka 3 000 övriga cytologiprover.

Beskrivning:
I dina arbetsuppgifterna ingår bland annat

• att handha prover genom hela den histologiska processen från inregistrering till färdigpreparerat glas för diagnostik.

• att följa de rutiner som finns vid en ackrediterad och kvalitetssäkrad enhet.

Kvalifikationer:
Vi vill att du är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt biomedicinsk assistent med en relevant universitetsutbildning. Erfarenhet av klinisk patologi är meriterande.

Vi arbetar med att ständigt förbättra verksamheten och vi ser dig som en viktig del i det arbetet. Vi vill att du är noggrann och har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta i en relativt liten arbetsgrupp vilket ställer höga krav på att du under dagen kan byta arbetsuppgifter om så behövs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Dagtid

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-04-28
Referensnummer:
Dnr RS/191103
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Cecilia Rolandsson, enhetschef
054-19 11 90
Facklig företrädare:
Johan Löfvendahl, Naturvetarna, via växeln
054-61 50 00
Ann-Britt Haraldsson, Vårdförbundet, via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister . Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster