Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Teknikspecialist VVS/VVS ingenjör, Regionfastigheter, Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Regionfastigheter inom Region Värmland har uppdraget att förse regionens verksamheter med lokaler, i dagsläget cirka 475000 m2. Vi bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i vårdmiljöer samt inom kultur- och utbildningssektorn.

Teknikstödsenheten arbetar strategiskt med de tekniska systemen i Regionens lokaler. I enheten arbetar specialister inriktade på bland annat el, energi, systemförvaltning och VVS.

Som en av två teknikspecialister VVS hos oss har du möjlighet att påverka underhåll och strategisk planering och nyinstallationer inom området. Du blir tillsammans med din kollega involverad i förvaltning, drift och projekt inom VVS, men även andra tekniska installationer som finns inom sjukvård till exempel ånga, reservvatten och medicinska gaser. Det löpande arbetet innebär stöd till drift i det dagliga arbetet och framtagande av långsiktiga planer för det här området samt kravställning på våra entreprenörer i projekt.

Beskrivning:
Du kommer bland annat att arbeta med att utifrån ett fastighetsägarperspektiv vara kravställare i VVS frågor både i förvaltning och projekt, kartlägga anläggningars status och ta fram av års- och flerårsplaner för det planerade underhållet och reinvesteringsbehovet för VVS och andra tekniska installationer för de olika fastigheterna och att upprätta styrande dokument och riktlinjer samt säkerställa efterlevnad av föreskrifter, myndighetskrav, lagar och förordningar inom området. Du ska följa den tekniska utvecklingen inom området, arbeta med energieffektivisering och kvalitetssäkra ritningar och fastighetsdokumentation. Du ska även ge stöd och service gällande fastighetsinformation internt och externt samt till vårdens verksamheter och delta i och även leda egna projekt inom VVS området.

Kvalifikationer:
Teknikspecialist VVS/ VVS ingenjör. Vi söker dig som med driv och intresse vill arbeta med att utveckla, underhålla och förvalta våra VVS installationer. Vi vill att du har en högskoleutbildning inom VVS eller motsvarande arbetslivserfarenhet. God kunskap i PC-miljöns standardverktyg (MS-produkter). Utöver rätt kompetens kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, självgående och noggrann samt har förmåga att skapa och upprätthålla samarbeten. Det känns också viktigt för oss att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera.

Det är meriterande om du har erfarenheter och god kunskap från liknande arbete med förvaltning, projektledning eller projektering av VVS. Det är också meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik inom området. B-körkort krävs.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-27
Referensnummer:
Dnr RS/190058
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Frida Bucht, teknikstödschef
 
054-61 51 70
 
Jonas Skalare, teknikspecialist VVS
 
054-61 43 75
 
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-07
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster