Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Biomedicinska analytiker, klinisk kemi, Centralsjukhuset Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Klinisk kemi Värmland har ca 200 medarbetare och är uppdelat i 5 områden varav klinisk kemi på Centralsjukhuset i Karlstad är ett. Vi utför analysarbete inom bl.a. hematologi och benmärgsdiagnostik, allmän- och immunokemi, specialanalyser av olika slag, koagulation, fertilitetsutredningar. Vi utför även provtagningar, funktionsundersökningar och ansvarar för antikoagulationsmottagningen.

Beskrivning:
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom området klinisk kemi. Analysarbetet bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar och provtagning.

Då klinisk kemi bedriver dygnet-runt verksamhet har vi som krav att alla nyanställda ska vara beredda att arbeta natt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och trivs med att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Dagtid samt jour med nattjänstgöring

Tillträde:
Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-02-25
Referensnummer:
Dnr RS/190403
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Victoria Lindqvist, enhetschef
054-19 15 56
Facklig företrädare:
Vårdförbundet
054-61 50 00 vx
Naturvetarna SACO
054-61 50 00 vx
Övrigt:
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval varför du är välkommen med din ansökan redan idag! Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster