Jobba med oss på bild- och funktionsdiagnostik

Just nu söker vi röntgensjuksköterskor till tre av våra mottagningar! Scrolla ner för att kolla mer!

Röntgensjuksköterska.

 

Är du röntgensjuksköterska? Kul, vi har supertrevliga jobb för dig!

Tre av våra mottagningar i regionen söker nya medarbetare. Men varför ska du byta jobb och komma till Värmland? Eller ens välja Region Värmland som nyfärdig när du kan tälja guld som hyrsyrra? Tja, kanske för att här finns det röntgenmottagningar med lika höga ambitioner som våra flöden (totalt gör vi ungefär 160 000 undersökningar per år men vem räknar...)? Pengar kan vi inte konkurrera med, istället får du en mängd schyssta förmåner hos oss som möjlighet att leasa bil, köpa elcykel, träna gratis på regionens gym och en massa annat.  

Flexibilitet och samarbete är annars vår grej. Det visar sig till exempel genom att vi är måna om att våra medarbetare ska kunna arbeta på de olika modaliteterna och med varierande arbetsuppgifter. Att alla ska kunna hantera ett vanligt dagsprogram är ett exempel på ambitionsnivån. 

För att du ska trivas hos oss så underlättar det så klart om du gillar att jobba i tighta gäng och ser fördelar med att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Vi vill ju lära oss allt du kan!

Visst blir du liiiite nyfiken? 

Så gör en ansökan och kolla vad som händer! Den 31 oktober är sista ansökningsdag. 

Röntgensjuksköterska, röntgenmottagningen Arvika

Röntgensjuksköterska, röntgenmottagningen Karlstad

Röntgensjuksköterska, röntgenmottagningen Torsby

Leva och bo i Värmland (här hittar du länkar till kommunernas webbplatser). 

 

Radiologi

Vi finns på sjukhusen i Karlstad, Arvika och Torsby och på Region Värmlands vårdcentraler i Säffle och Kristinehamn. Vi utför undersökningar och behandlingar med hjälp av röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vår personal består av röntgenläkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Vi utför cirka 160 000 undersökningar varje år och arbetar helt utifrån remiss.

Mammografi

Du hittar mammografin på Centralsjukhuset i Karlstad. Vi som arbetar här är mammografiläkare och röntgensjuksköterskor. Vi erbjuder regelbundna hälsokontroller med 1,5-2 års mellanrum till alla kvinnor 40-74 år i Värmland. Vi utför också mammografiundersökningar på patienter från hela länet som kommer på remiss från läkare. Mammografiläkare ger patienterna besked om undersökningsresultatet och remitterar dem vid behov till bröstkirurg för vidare utredning. För alla kvinnor som själva upptäcker en knöl eller något annat avvikande i ett bröst finns möjligheten att ringa direkt till bröstcentrum. 

Klinisk fysiologi

Klinisk fysiologi finns på Centralsjukhuset i Karlstad och vi som arbetar här består bland annat av biomedicinska analytiker, läkare, undersköterskor och vårdadministratörer.

Genom våra undersökningar får vi mätdata som vi analyserar och tolkar för att därefter ge stöd för diagnos och ge underlag för behandling. Med undersökningarna kan vi också värdera resultat av insatt behandling och gradera funktionsnedsättning som följd av sjukdom eller olycksfall.

 

Söker du kontaktuppgifter till vården?

På 1177 Vårdguiden finns telefonnummer, öppettider och e-tjänster till Region Värmlands alla vårdmottagningar.