Jobba med oss på ortopedin

Vi erbjuder allmän och specialiserad ortopedisk sjukvård i Karlstad, Arvika och Torsby. Vi genomför även avancerad frakturkirurgi för hela Värmlands befolkning. Vi tar hand om både akuta och planerade operationer.

Centralsjukhuset Karlstad

Ortopediska kliniken i Karlstad består av en mottagning och två vårdavdelningar. Operationsverksamheten innefattar en dagvårdsmottagning samt planerade och akuta operationer vid operationsenheten.

Ortopedmottagningen i Karlstad tar emot patienter med remiss, inbokade återbesök samt utför planerade mottagningsoperationer i lokalanestesi. Vi ansvarar även för väntelista till operation och remissbesök.

Sjukhuset Arvika

Ortopediska kliniken består av en mottagning och en vårdavdelning. Till vår mottagning i Arvika kommer du för utredning, behandling och uppföljning av ortopediska åkommor. Vi utför stor del av höft- och knäoperationer samt akutoperationer.

Sjukhuset Torsby

På Sjukhuset Torsby tar vi hand om patienter som är i behov av både akut- och planerad operation. Vi har en vårdavdelning där ortopediska patienter vårdas och en mottagning för planerade besök.

Söker du kontaktuppgifter till vården?

På 1177 Vårdguiden finns telefonnummer, öppettider och e-tjänster till Region Värmlands alla vårdmottagningar.