Utbudsdagarna 2020. Anmälan och Save the date

Nu är anmälan öppen för Utbudsdagarna i Värmland 2020. Den 22 och 23 oktober presenterar vi spännande scenkonstföreställningar och utbudet av konstnärliga workshops för barn och unga.

Detta är dels en information till dig som producent och eller kulturarbetare om att anmälan till utbudsdagarna 2020 är öppen.

För att få anmäla scenkonst och workshops ska produktionen vara
✓ anpassad för aktuella villkor från Skapande Skola
✓ bokningsbar under 2021
✓ uppdaterad på scenkonstportalen

Anmälan ska vara inne senast den 14 augusti.

Dels Save the date för arrangörer, lärare och kultursamordnare, den 22 och 23 oktober. Då presenteras scenkonstföreställningarna.

Utbudsdagarna är ett årligen återkommande evenemang som vänder sig till dig som arbetar med kultur för barn och unga. Här får du inspiration till hur kulturen kan vara en tillgång för dig och ditt arbete.

Dagen bjuder på smakprov ur ett brett kulturutbud från bild och form, dans, film, litteratur, musik, slöjd och teater. Allt som finns med på dagen går att boka till förskolan/skolan.

Plats: Wermland Operas lokaler på Spinneriet, Älvgatan 49 Karlstad

Vi som arrangerar är
Region Värmland, Riksteatern Värmland, Wermland Opera och Karlstads kommun.