Om webbplatsen

Välkommen till Region Värmlands webbplats.

Webbplatsen riktar sig i första hand till invånare i Värmland, presumtiva medarbetare, andra vårdgivare och samarbetspartners samt förtroendevalda och politiskt intresserade.

Här kan du hitta information om Region Värmlands verksamhet och politiska organisation. All patientinformation finns på webbplatsen 1177.se/varmland. Vi har av den anledningen placerat flera länkar och en sökruta på startsidan som slussar besökaren vidare till 1177 Vårdguidens webbplats.

Standarder

Vi har strävat efter att utveckla och förvalta vår webbplats i enlighet med Webbtillgänglighetsdirektivet och med de riktlinjer och standarder som finns bland annat rekommenderas av W3C.  

regionvarmland.se är även utvecklad enligt modellen och riktlinjerna för Responsive Web Design, som innebär att webbplatsens utseende anpassas efter storlek på den mediaskärm som besökaren använder. regionvarmland.se använder tre olika gränssnitt som är anpassade till dator, läsplatta och smarttelefon.

Det finns möjlighet att ta del av webbplatsen genom vår lyssna-funktion. Vi arbetar vidare med att skapa funktioner och tillgänglighetstjänster som en offentlig webbplats bör erbjuda. Däribland fler lättlästa sidor, teckenspråksfilmer och information på andra språk.

Synpunkter på webbplatsen

Hjälp oss att bli bättre genom att lämna synpunkter. Har du synpunkter på en särskild sida på webbplatsen använd formuläret "Tyck till" som finns längst ned på varje webbsida.

Har du åsikter om webbplatsen i stort använd det här formuläret.