Äldre patient med coronavirusinfektion (covid-19) har avlidit

På tisdagen avled en äldre patient vid Centralsjukhuset i Karlstad som har konstaterats vara smittad av coronavirusinfektion (covid-19).

Det är en äldre patient med underliggande sjukdom som har avlidit. Patienten har vårdats på intensivvårdsavdelningen vid Centralsjukhuset i Karlstad.

Region Värmland kommer med hänsyn till patientsekretessen inte att lämna några ytterligare uppgifter om patienten.

Region Värmland vill påminna om att alla har ett ansvar att minska risken för smittspridning och skydda sina medmänniskor, framför allt äldre och kroniskt sjuka. Stanna hemma om du är sjuk, var noggrann med din handhygien och hosta eller nys i armvecket. Åk inte direkt till en mottagning om du är sjuk utan kontakta 1177 för rådgivning eller 112 vid livshotande tillstånd.