Värmlandsstrategin – workshop 2

Tid
Onsdag 13 november 12:00 - 17:00
Plats
Karlstad CCC

Hur ska vi skapa det Värmland vi behöver och vill ha i framtiden? I den sista workshopen fokuserar vi på åtgärder och prioriteringar som kan bidra till länets utveckling. Dina synpunkter är viktiga i framtagandet av en ny Värmlandsstrategi!

Ditt Värmland

Workshop 2: Åtgärder för att nå målen

Workshopen hålls vid två tillfällen på Karlstad CCC, den 13 november och den 15 november. Välj det datum som passar dig bäst. Tiden som gäller för båda tillfällena är 12.00–17.00 och vi börjar med lunch.

Här anmäler du dig till den 13 november
Här anmäler du dig till den 15 november

Evenemanget är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Gör din röst hörd digitalt

Om du hellre vill göra en komprimerad version av övningen kommer en digital workshop om åtgärder finnas tillgänglig 4 november – 6 december 2019. Boka gärna in några arbetskamrater och gör övningen gemensamt, då den bygger på diskussion. Mer information kommer på www.varmlandsstrategin.se

Om workshopserien

Det här är den sista av två fristående workshops för att samla in tankar och synpunkter till en ny strategi för hela Värmland – Värmlandsstrategin. Den första workshopen fokuserade på Värmlands målbild 2040. Det går bra att delta i workshop 2 även om du inte deltagit i workshop 1.  

Tillbaka till Regionens kalender