Region Värmland logga

Kurs och konferens

Dags att fylla på med ny kunskap och inspiration? Hos oss kan du boka föreläsningar, kurser, konferenser och andra event för dina medarbetare.

Vi på Kurs- och konferens har lång erfarenhet av att anordna olika typer av event i nära samarbete med de värmländska kommunerna. Det kan röra sig om konferenser eller kurser, föreläsningar och workshops med allt från några få till hundratals deltagare. Vi arbetar utifrån dina behov.

Våra event sker alltid på hemmaplan, det vill säga i Värmland. Det har flera fördelar. Det kan vara skönt att slippa resa och blir både tids- och kostnadseffektivt. Vi kan anordna utbildningar eller föreläsningar för flera kommuner eller enbart för din kommun.

Vad behöver du?

Vi skräddarsyr arrangemang efter dina behov. Kontakta oss gärna om du har önskemål på föreläsningar eller aktuella ämnen.

Vad är Kurs och konferens?

Kurs och konferens är en del av Region Värmland. Vi erbjuder ett varierat utbud av kurser inom administration, ekonomi, regional och kommunal utveckling, kultur, vård, omsorg, folkhälsa, ledarskap, kommunikation, skola och barnomsorg. Kurserna vänder sig framför allt till Värmlands kommuner och till vår egen organisation.

Sidan uppdaterad