Start / Om regionen / Projekt och evenemang / Projektmässa / Föreläsare under Projektmässan 2022

Föreläsare under Projektmässan 2022

Bo Tonnquist och Monica Lööw är båda mycket uppskattade föreläsare. Under Projektmässan 2022 ger de flera intressanta föreläsningar om konsten att driva framgångsrika projekt.

Bo Tonnquist

Bo Tonnquist

Bo Tonnquist är författare till flera böcker inom projektledning. Hans böcker används av universitet, högskolor och utbildningsföretag. Han har flera års erfarenhet inom produktutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling, både i Sverige och internationellt.

Bo Tonnquist är flitigt anlitad som föreläsare och konsult med fokus på projektbaserade arbetssätt och agila metoder. Han var med och utvecklade IPMA:s certifiering i Sverige och har varit medlem av IPMA:s svenska certifieringsstyrelse. Han är väl insatt i gällande internationella standarder inom området projektstyrning och projektledning.

Bo Tonnquists bok Projektledning

 

Monica Lööw

Monica Lööw

Monica Lööw är en erfaren utbildare som entusiasmerar och fokuserar på att få människor att lyckas. Omdömet från andra brukar vara att Monica är inspirerande, drivande och lever som hon lär. Framför allt har hon nytta av sin pedagogiska förmåga, att kunna förklara komplexa sammanhang enkelt och att kunna skapa motivation och intresse. Hon är en av Sveriges mest anlitade utbildare inom projektledning och ledarskap och har arbetat som projektledare i över 20 år främst inom organisationsutveckling och förändringsarbete.

Monica är beteendevetare med inriktning på arbets- och organisationspsykologi och har skrivit 3 böcker om projektledning och flera artiklar i ämnet.

Monica Lööws bok Att leda och arbeta i projekt

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Till toppen