Till startsidan
Start / Om regionen / Projekt och evenemang / Projektmässan 2022

Projektmässan 2022

Kunskap om projektplanering, tips för hur du driver framgångsrika projekt och erfarenhetsutbyte med andra personer som driver eller vill driva projekt. Det är vad som utlovas under projektmässan i maj 2022.

Det blir allt vanligare att arbeta i projektform. Men varför är det bra att arbeta i projekt – och är det alltid bra? Hur gör man för att få till ett projekt och vilka behöver vara med för ett lyckat projekt. Det är något av det som du kan få svar på under projektmässan.

Är du van att jobba i projekt, nyss har startat ditt första projekt eller är nyfiken på om projekt kan var något för din organisation? Oavsett vilket kan projektmässan vara något för dig. Det erbjuds kompetensutveckling via föreläsningar, utställning och nätverkande.

Program

Föreläsare är Bo Tonnquist och Monica Lööw. Båda är mycket uppskattade föreläsare samt författare till böcker om projektledning. Under dagen talar de om konsten att driva framgångsrika projekt.

Utförligt program med hålltider

Utställning

Driver du eller har drivit ett projekt som du vill dela med dig av? Passa på att berätta om det i vår utställning.

Målgrupp

Projektmässan vänder sig till dig som arbetar i projekt, vill arbeta i projekt eller är nyfiken på projektarbete. Du finns inom privat företag, företagskluster, offentlig organisation eller idéburen organisation.

Tid

Projektmässan genomförs 18 maj 2022 klockan 9–17.

Plats

Platsen för projektmässan är Nöjesfabriken, Karlagatan 42 i Karlstad.

Kostnad

Kostnaderna nedan gäller exklusive moms.

Kostnad för besökare

Deltagaravgift för besökare är 800 kronor. I det ingår utställning, föreläsningar, frukost, lunch och eftermiddagsfika.

Kostnad för utställare

Avgift för att ställa ut är 3 200 kronor. I det ingår ett ståbord som är 110 cm högt och 80 centimeter i diameter, en barstol samt en bakvägg som är 2,5 meter bred för att exempelvis sätta upp affischer på. Du har tillgång till el vid bordet. Ingår gör också föreläsningar, frukost, lunch och eftermiddagsfika för en person. Övriga personer från din organisation betalar besökaravgift.

Anmälan

Det finns ett begränsat antal platser, både för besökare och utställare, och det är först till kvarn som gäller.

Det går inte längre att anmäla sig till denna konferens.

Avbokning

Om du måste avboka ska du göra det senast 28 april 2022 om du anmält dig som utställare och senast 12 maj 2022 om du anmält dig som besökare. Du avbokar genom att mejla brittmarie.lindgren@regionvarmland.se 

Arrangör

Region Värmland vill bidra till att organisationer i Värmland driver effektiva projekt med sikte på framtiden. Detta för att vårt län ska vara attraktivt och konkurrenskraftigt. Därför är Region Värmland arrangör för Projektmässan 2022.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?