Start / Politik / Samverkansorgan / Samverkan med idéburen sektor

Konferens för idéburna april 2022

Nu är vi äntligen tillbaka med den årliga konferensen med idéburna organisationer. Det utlovas intressanta föreläsningar och gott om tid för att nätverka och blicka framåt.

Välkommen till en heldag då vi inspireras av och med varandra.

Tid

Torsdag 7 april klockan 9:30–16:30, med frukost från klockan 8:00.

Plats

Karlstads Innovation Park, Sommargatan 101 A, Kronoparken i Karlstad.

Målgrupp

Konferensen vänder sig till idéburna organisationer, chefer, tjänstepersoner och politiker i Region Värmland samt alla med intresse för Överenskommelsen Värmland.

Program

  • Klockan 8–9:30 Frukost vid Stora konferensen, nedre plan.
  • Klockan 8:30–9:30 Dagens digitala frukostseminarium om folkhälsa och folkhälsoarbete, från Region Värmland, visas på storbild i konferenslokalen.
  • Klockan 9:30–10.00 Incheckning.
  • Klockan 10.00 Konferensen startar.
  • Cirka 16.30 Konferensen avslutas.

Under dagen får vi bland annat ta del av perspektiv från forskningen genom Johan von Essen som är professor i livsåskådningsvetenskap med inriktning civilsamhällesstudier.

Vi samtalar med regionpolitiker om idéburen sektor och får information om Region Värmlands nya folkhälsostrategiska plan.

Men vi får framför allt tid at

Kostnad

Vi tar inte ut någon deltagaravgift för konferensen. Under dagen bjuds du på frukost, lunch och eftermiddagsfika.

Anmälan

Anmäl dig senast 30 mars vi länk nedan.

Anmäl dig här

Arrangör

Vi som står bakom konferensen är Region Värmland, genom Överenskommelsen Värmland, och samarbetsorganisationen Värmlands Idéburna (VI).

Samarbetet har gjorts möjligt genom Överenskommelsen Värmland som är en avsiktsförklaring med syftet att möjliggöra långsiktig samverkan som stärker Värmland. Läs mer om Överenskommelsen Värmland här.

Värmlands idéburna är en plattform för idéburna organisationer, som genom nätverket kan agera som en samlad aktör i sammanhang och frågor som rör samhällsutveckling i bred bemärkelse i länet. Läs mer om Värmlands Idéburna här.

Folkhälsoveckan

Konferensen genomförs under Region Värmlands folkhälsovecka 4–8 april. I veckan ingår dagliga digitala frukostseminarier med föreläsningar om folkhälsa och folkhälsoarbete. Under onsdagen delas Region Värmlands första folkhälsopris ut till en organisation som gjort en särskild insats för att förbättra folkhälsan i Värmland. Läs mer om folkhälsoveckan här.

Kontakt

Har du frågor om konferensen kan du kontakta:


Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Till toppen