Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandhygienist, folktandvården Stortorget, Säffle

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta klinisk patientbehandling av barn och vuxna, såväl egen patientbehandling som tillsammans med tandläkare. Du kommer även jobba med extern verksamhet såsom utbildning av N-personal mm.

Vi söker dig som är ansvarstagande och kan ge våra patienter ett gott omhändertagande samt har ett öppet och flexibelt arbetssätt.

Folktandvården Stortorget är en klinik med 14 anställda som har lång erfarenhet av teamtandvård med utvecklad arbetsfördelning. I Säffle finns ytterligare en klinik, Hermes, som det idag finns ett samarbete mellan klinikerna och på sikt kommer klinikerna att flytta ihop i gemensamma lokaler.

I Säffle kommun bor ca 16 000 invånare. Här kan man njuta av lugna paddeltag i stilla vattendrag, fiska gös i Byälven i centrala Säffle, packa picnic-korgen för en skärgårdstur på Vänern som är Europas största sötvattensskärgård m.m. Är du intresserad av jakt finns det även goda möjligheter till det. För mer information se www.saffle.se

Kvalifikationer:
Legitimerad tandhygienist

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-04-30
Referensnummer:
Dnr RS/191000
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Maria Granath, klinikchef Stortorget
0533-814 00
Kerstin Roden, klinikadministratör Stortorget
0533-814 00
Facklig företrädare:
Vision, facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-02
Sök jobbet här
Tillbaka till Jobba hos oss