Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Hagfors och Ekshärad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Folktandvården Hagfors/Ekshärad erbjuder tandläkartjänster inom allmäntandvården med variationsrikt arbete och möjlighet till individuell utveckling.

• Vilka är dina intressen inom allmäntandvården?

Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsterna ingår såväl vuxentandvård som barntandvård med möjlighet till att arbeta på flera kliniker. Vi arbetar även med lustgasbehandlingar.

Vi söker Dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att Du är flexibel och gillar utmaningar men framför allt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.

På klinikerna arbetar idag 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Totalt är vi 16 medarbetare som behandlar ca 6000 patienter varav ca en tredjedel är barn och ungdomar.

I Hagfors kommun bor idag ca 12 800 invånare och de största tätorterna är Hagfors och Ekshärad. Här finns en modern skola med gymnasium, simhall, gym, ishall, golfbana och utomhusanläggningar för fotboll, friidrott och skidåkning mm. Här finns ett rikt föreningsliv och naturen är nära. Läs mer om Hagfors på: www.hagfors.se

Kvalifikationer:
Tandläkarexamen. Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande. Vi tycker att det är roligt att visa och lära ut, men det är lika roligt att se vad du kan föra med dig. Är du nyutexaminerad kommer du att få den handledning du behöver.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-04-28
Referensnummer:
Dnr RS/191055
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Patrik Jarestam, klinikchef
0563-478 10
Eva Gran, klinikadministratör
0563-478 10
Facklig företrädare:
Andreas Nordqvist
+46 55442180
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-09
Sök jobbet här
Tillbaka till Jobba hos oss