Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandhygienist, folktandvården Haga, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Till folktandvården Haga, i Karlstad söker vi nu en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandhygienist med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsten ingår såväl vuxentandvård som barntandvård.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 7 tandläkare, 6 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Vi arbetar enlig arbetsmodellen 7 till 7. Vi finns i gemensamma lokaler med specialistklinikerna för pedodonti och protetik.

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård. Detta innebär att du inom din profession som tandhygienist behandlar egna patienter, såväl barn som vuxna.

Karlstad som är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå.

Kvalifikationer:
Legitimerad tandhygienist Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. Du är målinriktad, driftig och har förmåga att inspirera och skapa förtroende.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-27
Referensnummer:
Dnr RS/190094
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anders Hultén, klinikchef
 
054-61 73 40
 
Anette Åhs, klinikadminstratör
 
054-61 73 40
 
Facklig företrädare:
Alisa Mehmedovic, SRAT
 
0570-71 27 70
 
Vision, nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-11
Sök jobbet här
Tillbaka till Jobba hos oss