Välkommen till Karlstad och Pedodontikliniken

Några hundra meter från kliniken ligger Café Slusswakten, som förutom ett mysigt fik även är en hållplats för båtbussarna som trafikerar Karlstads vatten sommartid. 

Om kliniken

Pedodontikliniken har ett nära samarbete med både allmäntandvården och sjukvården. Från dem tar vi emot remisser och behandlar barn och unga till och med 18 års ålder, som på grund av funktionsnedsättning, kronisk sjukdom eller annat skäl har svårt att ta emot behandling på en vanlig klinik.

Förutom att dagligen stötta och finnas till hands för allmäntandvården leder vi ett inskolningsnätverk. Där ingår en tandsköterska eller tandhygienist från varje allmäntandvårdsklinik. Syftet är att utbilda dem i att skola in och förbereda barn inför tandläkarbesök och att behandla barn och unga med särskilda behov.

  •  Medarbetare: 7

 

 

"Vi brinner för tandvård där barnets behov är i centrum!"
- Tita Mensah, klinikchef

 

Karlstad – en mysig stad med storstadskänsla

Karlstad är en vacker och trevlig stad, här finns universitet, stora sportanläggningar och ett brett utbud av kultur. I Karlstad hittar du allt du vill ha av en storstad, i en lugn och mysig miljö.

Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Klarälven, Vänern och den omväxlande naturen ger fina möjligheter till såväl sommar- som vinteraktiviteter.

Läs mer om Karlstad här