Så här skaffar du frisktandvård

Så här gör du för att skaffa tandvård till fast pris.

Gör en intresseanmälan för frisktandvård

Tacka ja till erbjudande om frisktandvård


Frisktandvård - för dig över 23 år

För dig som räknas som vuxen i tandvårdens räkning, och är född 1995 eller tidigare, är frisktandvård ett bra sätt att ta hand om tänderna och slippa oväntade utgifter. Och stegen är inte så svåra.

Först får du tid för en noggrann undersökning. Visar det sig att du behöver behandling, så gör vi den först. Undersökning och eventuell behandling debiteras enligt prislistan i Värmland. Detta kallar vi för nollställning. Baserat på det skick dina tänder befinner sig i efter nollställningen gör vi en riskbedömning och du placeras i din avgiftsklass.

Du får ett avtalserbjudande i två exemplar hemskickat och kan läsa det i lugn och ro. När du bestämt dig skriver du under och returnerar det ena avtalsbrevet till oss och spar det andra själv. Du kan också välja att svara på erbjudandet direkt, här på vår webbplats, om du föredrar det.

Vi har då ett treårsavtal som börjar gälla från det datum som anges i erbjudandet du får från oss. Du betalar din avgift per månad via autogiro eller per år med faktura, vilket som passar dig bäst.

Du som redan är patient hos Folktandvården kan prata med din tandläkare eller tandhygienist vid ditt nästa besök. Du kan också göra en intresseanmälan redan nu.

Bor du utomlands?

Även du som bor utomlands, exempelvis i Norge, kan skaffa frisktandvårdsavtal hos någon av våra kliniker. Fråga gärna oss i samband med ditt nästa besök!

Tillbaka till Frisktandvård