Filipstad-Lesjöfors

Ta reda på hur det är att jobba hos oss!

Kanonudden i Filipstad, där sjöslaget vid Hampton Roads årligen dramatiseras mellan Monitor och Merrimac. Pansarbåten Monitor byggdes av uppfinnaren John Ericsson från Filipstad.

Om kliniken

En fördel med att arbeta hos oss är möjligheten att variera mellan stor och liten arbetsplats. I Filipstad finns vår större klinik med många medarbetare, där vi har gedigna terapidiskussioner inom olika områden och yrkeskategorier.

Lesjöfors är den mindre, familjära kliniken där tempot känns lite lugnare och alla känner alla i orten. Båda våra kliniker håller till i fräscha lokaler i natursköna områden.

  • Medarbetare: 22 (totalt på båda enheterna)
  • Patienter: 4 440 vuxna, 2 260 barn och unga (totalt på båda enheterna)
klinikchef"Det är en fantastisk klinik med underbara medarbetare och en stor arbetsglädje, sammanhållning och kämpaglöd!"

Camilla Nordin, klinikchef Chips, knäckebröd och friluftsliv i Filipstad

Filipstads kommun ligger i östra Värmland och är chipset och knäckebrödets kommun; både Wasabröd och OLW har fabriker där. Detta är även en kommun med många naturupplevelser. Här finns många möjligheter för dig som gillar fiske och vandring, eller varför inte upptäcka Tilas stolls djupa gruva på Högbergsfältet?

Upplev östra Värmland från vattnet - med båt, kajak eller kanot kan du ta dig ända ner till Kristinehamn. Andra sportaktiviteter, oavsett säsong, kan genomföras på sport- och fritidsarenan Kalhyttan, där det finns motionsspår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår.

Läs mer om Filipstad och Lesjöfors här (filipstad.se)

Sidan uppdaterad