Forshaga

I Forshaga ligger tandvårdskliniken bredvid ortens vårdcentral.

Sommartider

Kliniken har stängt vecka 30-31. Vid akuta besvär under denna period hänvisar vi dig till Folktandvården Tingvalla. Trevlig sommar!

Vi tar emot både barn och vuxna och vi erbjuder både Frisktandvård, tandvård till fast pris, och tandvård som du betalar per besök. Om du behöver tolk - kontakta oss i förväg så ordnar vi det. I Forshaga kommun, i Dejeskolan, finns också en skolklinik.

Klinikchef: Marie Kjell

Öppettider

Måndag – Torsdag 7.30–17.00
Fredag 7.30–16.00

Kontakt

Logga in på www.1177.se för att kontakta kliniken.

Folktandvården Forshaga
Europavägen 4B
667 32 Forshaga 

Telefon: 010-831 95 75
E-post: Folktandvarden.Forshaga@regionvarmland.se

OBS! Vänligen observera att mejlen endast får användas för frågor som inte avser någon form av personuppgifter. Du som är patient hänvisas därför till våra e-tjänster på 1177.se. Detta på grund av dataskyddslagstiftningen som gör att vi inte kan behandla personuppgifter via mejl.

Är du leverantör, annan vårdgivare eller bara har en allmän fråga är du välkommen att kontakta oss via mejl.

Ändra tid eller lämna återbud

Från och med den 1 april 2023 ska av- och ombokning göras senast 24 timmar innan ditt besök för att ingen debitering för sent återbud/uteblivande ska ske. Läs mer om våra avgifter här.

Du ändrar eller bokar av din tid enklast genom att logga in på 1177.se. Du hittar tiden under ”Bokade tider”. Observera att vissa besök inte kan av- och ombokas via 1177.se, kontakta då din klinik.

För att logga in behöver du ett BankID eller e-legitimation. Är du ombud för ett barn kan du logga in med din egen inloggning fram tills dess att barnet har fyllt 13 år.

Vi erbjuder

  • Frisktandvård, tandvård till fast pris
  • Tandvård som du betalar per besök
  • Tolk – kontakta oss i förväg om du behöver tolk
  • SMS-påminnelser – säg till vid nästa besök så aktiverar vi det


Sidan uppdaterad