Till startsidan

Oral protetik

På Specialistkliniken för oral protetik behandlas patienter som är i behov av bettrehabilitering. Det innebär att skadade eller förlorade tänder repareras eller ersätts med konstgjorda tänder.

Tandförluster, tidigare skador eller slitage är exempel som kan föranleda remiss för protetisk behandling. Tillsammans med skickliga tandtekniker och dig skapar vi en så god funktion och estetik som möjligt.

Detta görs med olika typer av kronor, broar, ofta i kombination med implantat och även med avtagbara proteser. Även käk- och ansiktsdefekter på grund av till exempel medfödda missbildningar och tumörsjukdomar kan återställas med fasta eller avtagbara proteser. 

Klinikchef: Per Häger

Kontakt

Logga in på www.1177.se för att kontakta kliniken.

Specialistkliniken för oral protetik
Hagagatan 6
652 20 Karlstad

Telefon: 010-831 47 30
E-post: specialisttandvard.oralprotetik@regionvarmland.se

OBS! Vänligen observera att mejlen endast får användas för frågor som inte avser någon form av personuppgifter. Du som är patient hänvisas därför till våra e-tjänster på 1177.se. Detta på grund av dataskyddslagstiftningen som gör att vi inte kan behandla personuppgifter via mejl.

Är du leverantör, annan vårdgivare eller bara har en allmän fråga är du välkommen att kontakta oss via mejl.

Ändra tid och lämna återbud

Från och med den 1 april 2023 ska av- och ombokning göras senast 24 timmar innan ditt besök för att ingen debitering för sent återbud/uteblivande ska ske. Läs mer om våra avgifter här.

Du ändrar eller bokar av din tid enklast genom att logga in på 1177.se. Du hittar tiden under ”Bokade tider”. Observera att vissa besök inte kan av- och ombokas via 1177.se, kontakta då din klinik.

För att logga in behöver du ett BankID eller e-legitimation. Är du ombud för ett barn kan du logga in med din egen inloggning fram tills dess att barnet har fyllt 13 år.