Miljödriven tillväxt i Värmland

Har du en klimatsmart idé? Vi stöttar små- och medelstora företag som vill investera i en koldioxidsnål produktion eller i miljövänliga produkter, tjänster och affärsmodeller. Hos oss kan du ansöka om bidrag och ta del av riktade stödinsatser.

Logotyp för Europeiska unionens regionala utvecklingsfond

Skog, berg och dalarEn övergripande målsättning för Region Värmland är att få fler att göra klimatsmarta affärer. I projektet Miljödriven tillväxt i Värmland erbjuder vi värmländska företag ekonomiskt stöd för att främja en innovativ och hållbar tillväxt.

Vi erbjuder även stöd till företag som vill förfina sina affärsmodeller, bli bättre på sin säljpitch eller på att skriva olika typer av ansökningar. Vi ger också information om miljöinriktade stödinsatser som exempelvis Klimatklivet och Landsbygdsprogrammet.

Projektet miljödriven tillväxt ingår det regionala företagsstödet och innefattas av samma stödformer, men riktar sig enbart till företag som vill göra klimatsmarta satsningar.

Läs mer om Regionala företagsstöd här 

Vem kan söka stödet?

Stödet vänder sig till små och medelstora företag i Värmland men också till idébärare som vill starta företag.

Mer information

Här finns mer information om stöd för företagare: Verksamt.se

Seminarier

OBS, INSTÄLLT! De tidigare planerade seminarierna 11, 12 och 17 november är tyvärr inställda på grund av utökade coronarestriktioner. Vi återkommer med nya datum.