Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Friluftslivets betydelse för folkhälsan

Friluftslivets betydelse för folkhälsan

Du som jobbar med folkhälsa, friluftsliv, kultur och fritid eller samhällsplanering inbjuds till en halvdagskonferens om friluftslivets betydelse.

Att vara ute i naturen ger oss en rad hälsovinster både fysiskt och psykiskt. Hur kan vi arbeta för att tillgängliggöra så att fler har möjlighet till friluftsliv? Vilka vinster utöver de hälsomässiga kan vi se? Och hur kan man planera in friluftslivet i exempelvis markplaneringen?

Länsstyrelsen Värmland bjuder in till den digitala konferensen Friluftslivets betydelse för folkhälsan, 17 november 8:30–12.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar inom kommun, region eller idéburen organisation med frågor som rör folkhälsa, friluftsliv, kultur och fritid eller samhällsplanering samt dig som är politiker med ansvar för dessa områden.

Mer information och formulär för anmälan finns på lansstrelsen.se.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?