Till startsidan

Wermland Pride 2022

Region Värmland deltar i Värmland Pride i Karlstad 3 september 2022. Representanter för Region Värmland finns med i Prideparken. Alla är välkomna att gå med i Prideparaden efter banderollen En region för alla.

Bilden visar en regnbågsflagga med texten En region för alla.

Efter två år utan fysisk Pridefestival i Värmland arrangeras nu åter Wermland Pride och Region Värmland planerar att delta.

Liksom tidigare är det den ideella organisationen Wermland Pride som är arrangör för Pridefestivalen lördag 3 september. Tider för programmet är inte klart ännu, men vi vet att det som vanligt blir festival i Prideparken, det vill säga Museiparken i Karlstad. Det blir också Prideparad genom Karlstad.

Pridefestival

Pridefestivalen är i Museiparken, där Region Värmland kommer att ha tält som bemannas av medarbetare från Hållbar utveckling och ungdomsmottagningarna. Fokus kommer att vara hbtq-diplomering, suicidprevention och ungdomsmottagningarnas verksamhet.

Prideparad

Under eftermiddagen går Prideparaden genom Karlstad, med start och mål i Museiparken. Alla är välkomna att gå med i paraden bakom banderollen ”En region för alla”. Ta med något att låta med – trummor, maracas, visselpipor eller nåt annat roligt. Handflaggor står regionen för.

Tider för de olika aktiviteterna kommer så fort vi får kännedom om dem. Planera gärna redan nu för att vara med under dagen.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Kontakta Region Värmland

För dig som är patient

Hitta på webbplatsen

Region Värmlands webbplats

Till toppen